"the avengers" - Call of Duty 1 CLAN!
No gram codziennie prawie na sd czy Euro czy Creative i nie ma problemu,bo tam ide sam gdzie chce itp... a tu troche zwariowalem jak slysze jak ghost mowi stoj przy rampi za chwile ktos mowi schody i tak troche dziko na paczatku ale dam rade
Magik rozumiem bo ts jest dla ułatwienia gry
po prostu informacje dostajesz gdzie sie go mozesz spodziewać
ja w sumie jak dostaje info to w inna strone ide jak mi intuicja mówi
Musiałbym z Tobą zagrać jakiegoś wara albo chociażby na wawie cos ugrać
No wlasnie mi to tez troche utrudnialo gre , ale to przez to ze pierwszy raz tak gralem, a tez az tak dobrze nie slysze przez te glosniki bo mi kobieta zawsze sie kreci kolo mnie i nie moge sie skupic na jednym bo albo cos w kuchni robi albo telewizor itd...
Spoko mozna zagrac klanowego wara np 2v2 czy 3v3 :]
dobra widac ze zeniedbalismy troche app magika bo dozza (leader) nawet nie mogl na kilka min na to poswiecic w nagrode masz /triala jestes aktywnym graczem widac starasz sie po prostu musisz miec mikro na ts zeby mowic gdzie cie zabil i zoorganizujemy kilka treningow na temat map bo nie wiesz gdzie trzeba isc bo widzialem tak jak grales ty byles w base na pav a ostatni byl w n jeden z naszych strzelal sie z nim i mowimy ci north to ty powinienes zasuwac na a i plancik leci i nasza rudnka ale widac ze sie starales nie obchodzi mnie to i na pewno ma ciebie tez nie obchodzic ze death dal ci na nie bo zle wara zagrales rozumiem cie ze grales 1 wara i miales problemy kilkie ale szybko cvary wpisales i grales /trial
"miales problemy kilkie" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA ups* sorry
Ostatnio edytowany przez endYYY (2012-09-25 18:35:18)