"the avengers" - Call of Duty 1 CLAN!
MEMBER
Witam.
Nie wiem czy zostałem juz przyjety, czy też zostanę ale pozwole sobie napisać propozycję odnośnie serwera.
Mianowicie codziennie coś chcemy zagrć i codziennie jest jakis problem, dlatego proponuje zrzutę na serwer. Moj brat ma własną hostingownie lecz nie stawia cod 1 na serwerach eu, polecił mi natomiast parę hostingowni.
Z oględzin wstępnych wybrałem 1shot1kill.eu serwer z lokalizacją DE 12slot kosztuje tam 36zł namiesiąc i jest to naprawdę porządny serwer (nie jak te gówna z UK, NL itp gdzie sie nie da grać nam jako polakom bo mamy chujowych dostawców sieci ;/). Wracając do tematu serwer można opłacić smsem albo przelewem, wiadomo że przelew to najlepsze rozwiązanie dlatego iż wysyłąjac smsem potracaja nam marże usługodawcy czyli wysyłajac smsa za 11zł na konto w jakiejkolwiek hostingowni wejdzie nam tylko 5zł. Generalnie możan zrobic to przez smsy tylko musi sie znaleźć 6 osób na wysłanie smsa za 11zł. (ja moge wysłać w każdej chwili)
Kolejną sprawą jest sprawa strony www, obecna "strona" to nie zrozumcie mnei źle ale jest ponad zerem. Ciężko się w niej odnaleźć, nic nie pokazuje z życia clanu, ni ema perspektyw rozwuj oraz blokuje rozwój clanu poprostu syf.
Jak już wcześniej mówilem mój brat jest dość operatywną osoba w świecie esportu ma kilka stron oraz starych szablonów. Nie wiem czy kojażycie klan remix oni dołaczyli do gamingu a strona została wiec zaproponował że może ja nam odsprzedać za drobną opłatą. to ich była strona:
http://incognitoclan.pl/index2.php
Cena jest do negocjacji oraz jego grafik może zrobić nam w ramach zakupu logo zamiast tego incognito
Pozdrawiam
<@~ itachi
narescie ktos o tym pomyslal! To tez prawda jestem za zlozeniem na serw i na strone tylko jedno nie opłaca sie zbierac po 6 najlepiej wszyscy kto chce wolalbym zeby 10 osob sie zlozylo na serww i strone i jeszcze kto zaplaci za serw dostaje rcona ja moge zaplacic
tez moge powspierac server tylko problem jest taki ze ja ide w tym roku na studia no i niestety bede w akademiku i wtedy bede praktycznie offline... jeszcze to przemysle napewno dolozyc do serwa moge
MEMBER
No to serwer i strona wyniesie nas 100zł nie sądzę by chciał odemnie więcej za ta stronę. 70 strona 30 serwer
10 osob - 10 zloty chyba ze sie zbierze wiecej ludzi na pewno nowi by chcieli sie zlozyc moze zalozmy ze ja bubel itachi dozzy death devil skillex magik endyyy bula raki piekny extraboy i moze radvi tylu mamy polakow to mamy14 osob przynajmniej 10 trzebaloby
Dobry pomysl . ale duzo osob nie wchodzi na forum i nie gra warów (nie wie co sie wogole w klanie dzieje) i trzeba sie z nimi zgadac czy sie skladaja czy nie. Ja sie moge zlozyc. Moim zdaniem dac kazdemu rcona co sie zlozy bylo by glupie , rcona miały by 3/4 osoby proponuje : dozza/itachi/ghots/death i moze jeszcze bubel.
lol o serwie myśle juz z tydzień... ale przyszedł itachi i pyta się czy mamy serwer. nie :d
weźmy serwer z no1hostl.pl serwer taki jest tańszy itd. i gra gitara tanio a my pingi po 30 hosting w polscy nie niemycy itd =d
jeżeli holendrzy mogą sobie kupować swoje serwey i grać z pingami 0-50 to czemu my nie możemu u siebie w polsce =d
MEMBER
chopie to sobie kupuj serwer z no1chost czy z zabijaki i graj mixy pomiedzy soba, bo na tych serwerach zagrasz z kims tylko 1 raz. Kręce sie w serwerach znam sie na tym i wiem co mówie jedyna opcja to serwer DE z 1s1k bo sa najlepsze w polsce albo z hosatu niemieckiego typu gamehost albo nxz tylko tam serwer kosztuje 70 zł na miecha a na 1s1k 36
MEMBER
puste słowa bez argumentów
To jest najlepszy polski hostnig !! ale ok kupmy z gm lub z nxz są najlepse
Ostatnio edytowany przez itachikonocha (2012-08-27 20:15:35)
MEMBER
po co ? chłopie to jest 36 zł nie 300 i nie iwem po co sie wstrzymywac, a tak grasz na jakims gównie z uk